Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, August 03, 2013
Gode NM-vinnere!
By jfb @ 8:30 PM :: 4653 Views :: Referat
 

My Happiness E.P. og Bo Westergaard til topps i hoppe-NM.

 

 

 

Stemningen på seremoniplass etter Mr.X.F. RoyalsNM-seier var som den skulle være; høy:
- Da jeg så Juliano Rags var i galopp, var det meste gjort, sa kusk Kolle som justerte på sjekken før start. Og fikk et ørlite støkk etter 250 meter:
Da tok han et lite feilskjær, sa Kolle som vant to løp lørdag.
- Det er stort å bli norsk mester, supplerte trener Trond "Buller'n" Anderssen som i likhet med Kolle husker NM-løpet i fjor: Da var Mr.X.F. Royal også en av favorittene, Kolle kjørte fram, men hesten ble trøtt den gang. Nå var det ingen trøtthetstendenser.


Glad i å trene
- Det er en fin hest å holde på med. Han er glad i å trene og en ukomplisert hest. Seieren var deilig, sa oppasser Karina Viduaunet som kjører lange intervaller i bakkene - og rir på NM-vinneren hjemme i Ådal.
Veldig glade var naturlig nok også May Kristine Grønvold og familien. Mr.X.F. Royal har vært et lite eller skal vi kanskje si stort eventyr.
Seieren var den 19. på 68 starter.
I følge Noralf P. Brækken likte ikke Juliano Rags banen som ble sugen og krevende etterhvert.

Overlegen hoppevinner
My Happiness E.P
. og Bo Westergaard var tilbake med brask og bram i hoppe-NM. Westergaard tok teten, fikk Amanda Robertsen og en stri Seaborn Simona utvendig. Amanda måtte fire, Bo og My Happiness spant fra alt alle til imponerende triumf!
My Happiness E.P. har slitt med en infeksjon, men var rapportert frisk igjen før NM. 
5-åringen var friskere enn til og med Bo Westergaard hadde trodd. 
Han tråkket på gassen fra et 4. spor der festet var ganske godt. Og han tråkket på gassen igjen i siste sving. Da ble resten av hoppe-toppen henvist til statistroller.
- Hun viste at hun hadde et ekstra gir - og vant med proppene i, sa Westergaard som karakteriserte NM-vinneren som en "enkel og ukomplisert" hest.
På seremoniplass var mannen bak E.P.-oppdrettet (E.P. = Elvis Presley), Pål Granlund,  rørt og glad:
- Jeg hadde drømt om dette løpet og tenkt på det siden i fjor, sa Granlund etter triumfen.

Joker Elden suveren! 
Stayerløpet over 3100 meter (V75-1) ble et lett bytte for fjorårets NM-vinner Joker Elden som hadde 80 meter på strekhesten Nume Balder. Lars Anvar Kolle kjørte et perfekt løp bak tredjevalget.

1. løp:
 
Siv Emilie Løvvold og Zevs fra Tjølling - til 1,68 i odds - var tidlig i tet i montéløpet. Der forble montédronningen fra Vear. Greis Vinn så farlig tidlig på oppløpet, men måtte nøye seg med annen. Torpa Glad galopperte i siste sving.

2. løp/V5-1:
Victor On Line blåste til tet. Favoritten Underpaid Hanover var et øyeblikk litt ute av det - og fikk en tung innledning via 3. spor til dødens en runde fra mål. Men Hamre-hesten var bare best. Han gjorde alt selv og var en klar vinner foran Real Cosmic og Wy Fi, begge positive i dette løpet. Express Pepper galopperte på siste bortre.
Hamre ga Underpaid en 6'er på terningen.
- Han kjentes sterk og fin ut hele veien, gjør alt sjøl og går med full fart inn i mål, sa Hamre etter seieren. 

3. løp/V5-2:
Det ble ren Olsen-duell i stallmannsløpet. Christopher Boko og Ole Henrik Olsen ledet i det lengste og vel så det. Men annetvalget Pompano Dream (trener: Bo Westergaard), fikk åpningen i siste sving. Og på streken var Jesper Olsen først. RD-programleder Espen Haug var tidlig inne på at navnet ga assosiasjoner til Danmarks dynamittdrenge på 80-tallet. Strålende Espen! 
Men denne gang var det en Jesper-finish og ingen Jesper-pasning som i Queretaro i  Mexico-VM 1986!

4. løp/V5-3/V75-1:
Den siste ble den første i V75-innledningen over 3100 meter: Tredjevalget Joker Elden stod alene på 80 meter. Lars Anvar Kolle kjørte på innerspor til å begynne med, han var kald og beregnende og sendte på nedover siste langside. Kolle kom forbi Fetter'n T.G. og blåste rundt til sikker og imponerende seier i et løp med stadige sceneskift.
Ernst Petter Knutsen og Nume Balder sparte ikke på noe, ihvertfall ikke kruttet - og passerte første 1000 på 1.26,4. 
Etterhvert kom en offensiv Svein Olav Ruud og Tuxi Titan opp og fram, da ble også Pondus med på kjøret. Tuxi Titan holdt til tredje, Briskeby Rauen spurtet til annen. Men dette var Joker Elden og Lars Anvar Kolles løp. 
- Jeg syntes egentlig han hadde et fint løp, tillegget betyr ikke så mye i disse løpene, sa Kolle som kjørte et flott løp. Enkelt og greit. 

5. løp/V5-4/V75-2:
Real Child
 galopperte, Moratella (ble toer) spant til tet før Lovisa Mykla fikk overta ut av første sving. Med en runde igjen sendte en våkene Kai Johansen Punkt Ett fram til posisjonen utvendig for leder. I siste sving så Punkt Ett sterk ut. Det var intet synsbedrag.
6-årshoppa fra Danmark nærmest paraderte inn til årets femte seier, en ny imponerende innsats.
Imponert var også kusk Kai Johansen - som kjørte Myr Faksen inn til sølv i Svenskt Derby fredag i Östersund:
Punkt Ett er helt overlegen, sa Kai, regjerende champion på Biri.
- Hun får intervaller to ganger i uka. Ellers blir det kos og fine turer, sa Merethe Veum som sammen med Øivind Hennie har ansvaret for Punkt Ett.

6. løp/V5-5/V75-3:
Joran
 tok teten og der valgte Gunnar Austevoll å sitte. Tao Elda gikk ut fra ryggen og kom opp utvendig. I ledderyggen lå Pave Loma og Vidar Hop perfekt plassert. Pave Loma angrep, festet et grep på Tao Elda som kontret - og feilet. Tao Elda og André Henning var ikke slått da galoppen kom. Hun kom ned og ble toer etter Pave Loma som trener John Mogset ikke var helt fornøyd med etter varmingen. 
- Vi var litt skeptiske og valgte et mer defensivt opplegg, sa Mogset.
Det ble altså helt riktig!

7. løp/V75-4:
Her var det som nevnt innledningsvis én hest i banen; My Happiness E.P. fra start til mål. Sizzling (kusk Åsbørn Tengsareid) sørget for dobbelt til Team Westergaard, Pretty Photo ble treer.

8. løp/V75-5:
Alt dreide seg om dagens største favoritt, Sjeikens Gull, i Kaldblodscupen. Han kom til Biri med åtte strake og dro hjem med et nytt ett-tall i hestebilen. Øystein Tjomsland kjørte seg til tet - og hadde siden ingen konkurranse.
- Banen suger veldig. Han er svær i aksjonen, og du er aldri sikker før du er i mål, sa Tjomsland om løpet og stortalentet som altså er stallkompis til Tekno Odin
Sjeikens Gull har vist talent hele veien, men har slitt med helsa. Han var skakk en stund, men nå er det historie. 
Sjeikens Gull taper ikke løp med det første.

9.løp/V75-6/DD-1/NM:
Som nevnt innledningsvis; det ble aldri noen duell i NM. Juliano Rags forsvant - og Mr. X.F. Royal fikk fin fart fra 5. spor. Det ble udramatisk og forutsigbart, Kolle hadde kontrollen på alt og alle.


10. løp/V75-7/DD-2:
Runaway Rick kom fra Sverige med fin rad og klare ambisjoner. Sammen med Paw Mahoney tok 6-åringen teten og ble der i 3100 meter. Stjerne Steensgård ble sittende fast i rygg på vinneren, det var strekhestene som dominerte løpet. Tilleggshestene kom aldri inn i matchen.
- Hun ble stum i steget siste 150, men det holdt, sa seierskusk Paw Mahoney etter seieren. 

Utbetaling:
7 rette: 9356.- kroner
6 rette: 107 rette
5 rette: Joker

(kilde: NR v.Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com