Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, August 10, 2013
Norsk rekord i V75-1
By jfb @ 8:17 PM :: 4371 Views :: Referat
 

Ulsrud Tea satte norsk rekord i V75-1.

- Jeg har knapt ord for hvor god jeg synes denne hoppa er. Det "verste" er at jeg ikke tror vi har sett bunnen i henne ennå. 14 Ulsrud Tea er rett og slett en fantastisk traver, skrøt Svein Ove Wassberg etter oppvisningen i V75-innledningen. Dette var hoppas syvende seier på elleve forsøk i år, og årsbruttoen er oppe i 679 500 kroner for den seks år gamle Åsajerven-datteren som eies av Anita Wergeland og som trenes av Ove Kenneth Karlsen. Dette var den 19. seieren på 54 forsøk for Ulsrud Tea:
- Jeg kikket på klokka nedover siste langside og ble nesten skremt av hvor fort hun travet. Selv Ulsrud Tea må vel bli sliten, tenkte jeg, men hun toget jo bare på helt til mål. Det var et pangløp!, skrøt Svein Ove Wassberg. I V75 var Ulsrud Tea megafavoritt, og utgangsverdien var tolv kroner.

Lett fra tet
Også i V75-2 ble det favorittseier. 5 Flying Power S.S. stakk rett til tet og fikk snart nestfavoritten 13 Juliano's Pride i rygg. Flying Power S.S. fikk dempe farten til 1.16,5 første 1000 meter. På oppløpet prøvde flere seg, men det viste seg at favoritten hadde mye spart. Flying Power S.S. skvatt ifra til lett seier på 1.16,4v/2100 meter. V75-favoritten fikk 60 000 kroner for jobben. Hesten er trent av Øystein Tjomsland, mens det er seierskusken Vidar Tjomsland og hans samboer Stine Birkeland som har leid hoppa av Alf Torfinn Skeie. I V75 økte verdien nå til beskjedne 33 kroner.

Ny favoritt
Etter fire omstarter kom V75-3 av gårde. Betrodde hester som stallskriket 3 Yonckers Boshoeve, 6 Quincy Frontline og 10 Cloud Connected feilet seg alle ut av seierskampen før den første svingen var unnagjort. 1 Eminent Sund svarte lett opp teten, men slapp til favoritten 7 Herecomesthesun på første langside. Farten var 1.15/500 meter og 1.16,7 første 1000 meter, og på slutten hadde favoritten full kontroll. 
Hans Wilhelm Storås var både glad og lettet etter seieren:
- Vi fikk en omstart, og da er det ikke fritt for at det koker litt under hjelmen. Heldigvis fikk vi ikke noen ny omstart, og da løpet vel var igang, var det aldri noen problemer. Jeg følte at vi hadde kontroll da teten ble erobret, smilte Hans Wilhelm Storås. V75-favoritten er i trening hos Kjetild Djøseland, og 4-åringen etter Donerail er eid av rutinerte Eirik Djuve. Førstepremien i løpet var 60 000 kroner, og Hercomesthesun er nå oppe i fem seirer og 202 500 kroner innkjørt så langt i år. Vinnertiden denne gangen var 1.16,1v/2100 meter. I V75 var verdien nå 52 kroner.

Ny favoritt
Også i V75-4 ble det enkelt for favoritten. Storvokste 4 Mino var i tet omgående. Han fikk en stund litt press av 5 Art Nattfari, men den siste halve runden rykket Mino og vant overlegent. Hovel Helmen eier den røde Moe Odin-sønnen som fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.27,7V1600 meter. Kai Johansen var lyrisk etter oppvarmingen og var nesten sikker på seier:
- Jeg syntes han varmet veldig bra og ble veldig optimistisk. Hesten har fart og styrke og kommer til å bli med oppover i grunnlaget. Han er best med hest på utsiden, for han blir litt lat når han går alene i tet. Dette er en veldig bra hest, smilte Kai Johansen.
- Hesten er nesten slitsom å kjøre, for han er bedagelig i trening, smilte en fornøyd eier og oppdretter, Hovel Helmen. I V75 var vinneren klar favoritt. Verdien var nå 58 kroner.

Så kom et annetvalg
Favoritten 1 Deep Sea Dream feilet håpløst i V75-5, men da var det dags for en nestfavoritt. 4 French Prestige fikk overta fra 5 Novak Bi. Siden hadde Kristine Kvasnes full kontroll bak den Trond Anderssen-trente vallaken som fikk 60 000 kroner for å vinne. Eier er Stall Lucky Mitch, og dette var French Prestige' femte seier for året. I V75 steg verdien til 92 kroner. Vinnertiden til French Prestige var 1.14,7a/2100 meter.
- Truls Glittum signaliserte at han ville ha rygg med 5 Novak B. Vel i tet følte jeg at vi satt på løpet. Han svarte villig vekk helt hjem, smilte dyktige Kristine Kvasnes etter seier i det siste av fire NM-løp for stallansatte (se egen sak for resultater fra NM for stallansatte).

Ultimat prestasjon
6 Ultimate Lindy stod for en kanonprestasjon i V75-6. Først knekket han ledende 1 Exercise to Go etter å ha sørget for 1.13 første 1000 meter. I siste sving var Ultimate Lindy i tet og fikk en smygkjørt 2 Zarbara Boko over seg, men Ultimate Lindy var enormt bra, samlet segt og svarte opp til fortjent og råsterk seier. 60 000 velfortjente kroner går dermed til den danskeide 5-åringen som vant for niende gang på femten forsøk i år.
- Han begynte på null og er nå i sølvdivisjonen. han har utviklet seg hele veien. Han var utrolig bra idag. Jeg var engstelig for 2 Zarbara Boko da han fikk muligheten, men min hest viste fightervilje ved å svare opp helt hjem. Han var god, smilte suksesstrener Frode Hamre. Vinnertiden var 1.13,0a/2100 meter. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 120 kroner.

Ledet til mål
6 Lome Brage har utviklet seg til å bli en vinnerhest av de sjeldne. Nå fikk han teten ut av første sving fra 5 Johan Herbjørn og svarte villig vekk helt til mål. Dette var 6-åringens sjette seier på tolv forsøk i år, og han fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.23,1v/1600 meter. Bengt Erik Persson både eier og trener vinnerhesten som vant lett:
- Det var en kjempefin hest. Han var enkel og grei å kjøre, så seieren var aldri i fare, smilte Tom Erik Solberg.

Riktig V75-rekke ble 14 Ulsrud Tea - 5 Flying Power S.S. - 7 Herecomesthesun - 4 Mino - 4 French Prestige - 6 Ultimate Lindy og 6 Lome Brage. Syv riktige gir 125 kroner, mens det ikke blir utbetaling for verken seks eller fem riktige.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com