Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, September 28, 2013
Superhesten innfridde
By jfb @ 8:24 PM :: 4977 Views :: Referat
 

Tekno Odin imponerte da han vant på 1.22-tallet over full distanse i V75-5.

- Jeg hadde klokkertro på forhånd og hadde bestemt meg for å kjøre for tet. Vel i tet valgte jeg å holde farten oppe. 1.20/500 meter og 1.22,8/1000 meter er tempo som 5 Tekno Odin ikke har noen problemer med. Jeg følte at jeg hadde god kontroll hele veien. På en skala fra en til ti gir jeg en nier. Han var med på en tøff åpning, og kanskje skulle jeg kjørte fortere i mellomrunden for å mørne konkurrentene enda mer, smilte hjemmekusk Øystein Tjomsland etter at Tekno Odin hadde prikket inn årets niende seier. Samtidig passerte 5-årige Tekno Odin 5,5 millioner kroner innkjørt. Det er Stallwww.supertraver.info som eier den fantastiske hesten som selvfølgelig var megafavoritt i V75. Verdien steg bare til 208 kroner etter at folkebankeren hadde innfridd.

Sola skinner fortsatt
4-årige 6 Herecomesthesun har vært som et lite eventyr for Kjetil Djøseland i år. Etter at danske 1 Poker D.K. hadde blitt bortvist for to omstarter - og V75-1 kom igang - var Forus-ekvipasjen tidlig i tet. Nestfavoritten i V75 fikk dempe tempoet til 1.19 den første runden. Resten av løpet økte han farten suksessivt og forsvarte seg ærlig helt hjem - selv da 4 Jamie Bonanza fikk åpning som bestilt fra lederryggen i siste sving. 
- Herecomesthesun har vært utrolig god i år. Det gikk fort på slutten idag, og han svarte ærlig opp helt hjem. Dette er en hest jeg holder høyt, sa en glad Kjetil Djøseland etter at Herecomesthesun hadde vunnet på 1.16,0v&3160 meter. Førstepremien var 75 000 kroner, og det er Eirik Djuve fra Sola som eier vallaken som nå vant for åttende gang på seksten forsøk i år. I V75 var vinneren nestfavoritt, og utgangsverdien var 55 kroner.
- 4 Jamie Bonanza spurtet fort, men jeg er ikke så sikker på at vi hadde vunnet om løpet hadde vært litt lenger, for vinneren svarte ærlig. Jeg er uansett veldig fornøyd med Jamie Bonanza, som travet uten sko på frambeina idag og som fungerte skikkelig bra, sa Ole-Kristian Kjenner som kjørte sjokket Jamie Bonanza som var en halv lengde fra å detonere en V75-bombe.

Favoritten vant
Den ene dommeren var først oppe med flagget og vinket omstart, men ombestemte seg. Favoritten 4 Morgen Stjernasuste til tet og fikk tidlig 6 Trø Frøkna på utsiden. På siste langside angrep 2 Lasken Lovise fra annet par utvendig, og bak i feltet kom 15 Myhreng Eldi i stor fart. Begge fullførte prima, men var uten sjanse til å gå i nærkamp med en bunnsolid 4 Morgen Stjerna. 
- Hun var adskillig bedre i løpet enn i varmingen. Jeg fikk et godt inntrykk av denne hesten og hadde seierstro hele veien, sa Per Oleg Midtfjeld, som kjørte hoppa for kollega Bjørn Steinseth. Per Erik Fosshaug og Bjørn Cato Skjønhaug eier 4-års-hoppa etter Steinsvad Eld. Førstepremien i løpet var 60 000 kroner, vinnertiden var 1.28,0v/1640 meter og i V75 var vinneren favoritt og sendte verdien opp i 97 kroner.
- Flagget var aldri oppe i lufta, og jeg tror kuskene må ha misforstått om de trodde det var omstart, sa starter Terje Fossheim som forklaring på hendelsen som ble mye diskutert.
 

Ny pangprestasjon
V75-3 ble en fartsfest. 3 Taran lå an til å forsvare sporet, men etter 400 meter var 4 Ultimate Lindy i tet. Han dro hardt unna, 09,5/500 meter og 1.11,5/1000 meter. 10 Sizzling travet utvendig med 2 Orion Hindø i rygg, men det var hestene på innerfila, 3 Taran og 1 Victor Palema, som hadde mest å sette inn. Victor Palema spurtet herlig, men kom for sent til å vinne:
- Vi kunne seiret, men Victor Palema travet ikke helt bra. Jeg måtte kjøre på sikkerhet og var godt fornøyd med innsatsen, sa Svein Ove Wassberg.
- Jeg er godt fornøyd med Ultimate Lindy. Han leverer hver gang og var skikkelig bra også idag, smilte Frode Hamre. Dette var Ultimate Lindys tiende seier på atten starter i år. Den danskeide 5-åringen fikk 60 000 kroner for å vinne på banerekordtiden 1.11,3a/1609 meter. 
- Jeg vil påstå at det er hestens fenomenale helse som er hovedårsaken til suksessen. Han kan trenes suksessivt og har et herlig løpshode. Han kan virke uinspirert i siste sving, men tar tak i det når konkurrentene kommer. Dette var en seier som smakte, smilte Frode Hamre.

Oleg lånte en dobbel
Per Oleg Midtfjeld er en ypperlig kusk - også som lånekusk. Først styrte han Morgen Stjerna til lett seier fra tet for kollega Bjørn Steinseth. I V75-4 styrte han Flemming Jensen-trente 4 Simoni's Spice rett til tet. Den danskefødte 4-års-hoppa dempet farten fra 12,5/500 meter til 1.15,2 første 1000 meter og hadde full kontroll.
- Det var en veldig bra hest, og hun løste flott fra start. Det ble en veldig enkel seier, smilte Per Oleg Midtfjeld. Vinnertiden til hoppa som eies av Ric Trav A/S fra Oslo, ble 1.14,4a/1609 meter. Førstepremien i løpet var 60 000 kroner. I V75 var vinneren nestfavoritt, og verdien var nå 205 kroner.

Drøss omstarter
Etter en drøss omstarter, fem, og 1 Ådra Hornline bortvist fra start, kom endelig V75-6 av gårde. 5 Ruth Reerstrup stakk til tet, men snart gikk 4 Jalapeno Broline ut i posisjonen utvendig for lederen og suste til tet på siste langside. Bakfra kom 14 Bold And Fresh og 13 Premance Simoni i stor fart. Sistnevnte kom fykende ute i banen og innhentet en tapper 4 Jalapeno Broline i god tid før mål:
- Jeg hadde god tro på forhånd, og hun fungerte utmerket. Seieren ble enkel, smilte Tom Erik Solberg om hoppa som trenes av Bo Westergaard og eies av Torleif Sele fra Kleppe. Vinnertiden var ???, førstepremien lød på 75 000 kroner - og V75-verdien steg nå til 231 kroner etter nok en favorittseier.

Fem strake
Nå beviste 10 H.G. Imar at han også kan vinne bakfra. Han innledet som femtehest innvendig, men gled etterhvert ut i annetspor og kom fram til ledende 6 Valle Jerven. De to duellerte durabelig oppløpet ned, men nytente H.G. Imar koblet grept og vant for femte gangen på rad. Vidar Hop hadde gleden av å kjøre den Erik Killingm-trente 5-åringen. Stall Bråfort Å Gæli eier vinnerhesten som nå vant for syvende gangen i år. Han fikk 60 000 kroner for å vinne på 1.25,6v/2160 meter.
- Hesten var bra og beviste at han kan kjempe også fra utvendig posisjon, sa en fornøyd Vidar Hop.

Riktig V75-rekke ble 6 Herecomesthesun - 4 Morgen Stjerna - 4 Ultimate Lindy - 4 Simoni's Spice - 5 Tekno Odin - 13 Premance Simoni og 10 H.G. Imar. Syv riktige gir 242 kroner, mens det ikke blir utbetaling for verken seks eller fem riktige.

(kilde NR v.  Magne Engebretsen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com