Minimize

 


 Print   
 
Login






 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, November 02, 2013
Lett match for Tekno Odin
By jfb @ 7:35 PM :: 4231 Views :: Referat
 

Øystein Tjomsland har kunnet juble elleve ganger bak Tekno Odin i år. 5-åringen har så langt kjørt inn over 5,7 millioner i karrieren.

- Fysisk skal han være på topp om to år, sier trener Øystein Tjomsland om 5-årige Tekno Odin, det er lov å vente med forventning på den dagen!
Ellers fra Jarlsberg: Stall Hamre tok de tre første plassene i Arnt Haakestads Minneløp med Broadway Legs som en imponerende vinner (kusk: Geir Mikkelsen).
Tre førstevalg, to tredje- et fjerde- og et syvendevalg ga nesten 25.000 kroner for syv rette.

Kontroll for GV og favoritten
Viking Va Bene feilet i prøvestarten. Geir Vegard Gundersen ofret derfor ikke alt fra spor 1: Han kjørte i trav, sendte favoritten fram på første langside og hadde siden kontroll til seier på 1.16,6/2100v. Seierspremien var 100.000 kroner i DNTs Høstfinale. 
En glad trener på seremoniplass; Sigbjørn Kolnes.
Toer ble Super Photo som bombet til tet - for så å slippe etter 400 meter. På oppløpet fikk Kristian Malmin sjansen, det så spennende ut, men Viking Va Bene var for god i tet.
Ready Eddie var tilbake etter pause siden september, fikk et utvendig løp, men virket  uansett ikke helt ready. 
Tilleggshestene var uten sjanser her.

Ulsrud Ulf og Kai!
Favoritten Rappo var pigg og hissig og reiste i galopp i Tjølling-legenden Nils Østbys Minneløp (V75-2). Stallkameraten Melbyjerven tok teten. 
Rigel Storm kom opp utvendig. I 2. utvendig satt Ulsrud Ulf, som ikke starter veldig ofte, fint plassert. Tethesten galopperte inn mot siste sving. Rigel Storm overtok, Lome Hero kom, men aller best gikk Ulsrud Ulf og Kai Johansen som holdt greit unna for positivt avsluttende Moe Hrym.
Kai Johansen var nok litt usikker på om Ulsrud Ulf sto 2600 meter - og kjørte derfor litt på sjanse:
- Jeg fikk'n ordentlig på bittet og dro propper og skylapper på oppløpet, sa Kai som tok sin V75-seier nummer 19 i år. Han er godt inne i kampen om å bli beste V75-kusk i 2013.

Tekno Odin - uten dramatikk
Arnt Haakestads Minneløp (V75-3) ble aldri spennende. Tin Tveiten overtok fra Greis Vinn; på første bortre gled megafavoritten Tekno Odin til tet. resten ble et pliktløp for verdens beste kaldblodshest i et løp med hester på stripe. Tin Tveiten og Geir Mikkelsen slikket litt på hjelmen til Øystein Tjomsland i siste sving, men det var aldri noen fare.  
Tekno Odin gikk inn til årets seier nummer elleve på 17 starter. Årsinntekten har passert 1,9 millioner kroner.
- Som det ser ut nå, starter vi på Biri neste lørdag. Så er det definitivt stopp før en lang vinterpause. Han har litt å gå på når det gjelder det fysiske, om to år skal han være på topp, gjentok Tjomsland om denne fantastiske traveren - som altså er kun fem år.
Toer i løpet ble Tin Tveiten fra lederrygg. 
Stjernejerven spurtet til tredje i et løp der Neslands Loke ikke levde opp til forventningene etter den forrige starten.

Womanizer fra dødens
Favoritten Amarone (V75-4) var kranglete og sto igjen og hoppet i volten.
Riverside Touchman og Vidar Hop fikk etterhvert overta. Tredjevalget Womanizer og Per Ludvig Nilsen kom opp utvendig - og så sterk ut. Riverside Touchman feilet som slått på oppløpet og hadde ikke sin beste dag. 
Per Ludvig Nilsen, Årjängtreneren fra Drammen, viste fram en flott vinner i Womanizer i dette løpet.

Blaze og Høitomt
Inn på seremoniplass etter V75-5 kom fjerdevalget Blaze (tid: 1.17,2/2100a.) og Eirik Høitomt. Hesten ble kjøpt for 8000 kroner som fem-åring, nå tok fjerdevalget ned favoritten Lovely Coffee på streken etter et løp i lederrygg.
- Jeg ventet lengst mulig med å angripe. Gunnar (Austevoll, red. anm.) hadde vel ikke mye å velge på, hesten hans var stri, sa seierskusk Høitomt som tok sin V75-seier nummer 17.
- Jeg tar for mye opp mot siste sving for å pakke Høitomt. Hun er litt vanskelig å få fart på igjen, sa Gunnar Austevoll etter et løp der annetvalget Miracle Of Joy galopperte etter start.  

Broadway Legs etter dramatikk
Th. Martinsens Æresløp/gulldivisjonen åpnet dramatisk. Det ble blåst en sein omstart (feil spor på en av deltagerne) ; storfavoritten Broadway Legs reiste i vei. En av fotbøylene til Geir Mikkelsen røyk - og Broadway ble naturlig nok "ekkel" å stagge. Mikkelsen fikk stopp på sin hest - som nok var et lite spørsmålstegn i start nummer to. 
I den kjørte Vidar Hop alt hva det gikk med Remee La Marc for å komme foran favoritten. det endte i galopp; fram til tet gikk Broadway Legs. Han så nesten slått ut i siste sving, men utfordrerne Hitchcock og Acolyte Hanover kom aldri forbi. 
Broadway Legs, i ny vogn, samlet seg og kunne vinne imponerende for syvende gang i år.
- Veldig sterkt etter det som skjedde, sa kusk Geir Mikkelsen med all mulig krav på å bli trodd.
Stall Hamre (V75-seier nummer 29 i år) tok de tre første plassene pluss femte med V.C. Chocoholic i dette løpet!  

Malmin på streken
Barifan
t ble disket, også King Of Friday var innom feil gangart i V75-7. Lass Labero og Eirik Høitomt beholdt taktpinnen til inn mot siste sving. Da overtok 10-oddseren og tredjevalget Laugh At My Face
Og etter fire runder og 4100 meter var samme hest først på streken; nes foran en rakettspurtende Vasadu og Frode Hamre. 
- Hun har muskulatur som tåler mye melkesyre og har et hjerte av gull. Dette er en kjempehest å holde på med. 4100 meter var en spennende distanse å kjøre, sa Kristian Malmin etter en seier som bekrefter at han stadig holder seg i flytsonen.

Løpene utenom V75


* I montéløpet (1. løp) hadde Siv Emilie Løvvold (bildet) og A. B. Rusken full kontroll. Seieren ble sikker; dette var montédronningens triumf nummer 45 på 118 starter. Seiersprosenten på nesten 40 er på verdensrekordnivå.

* - Det gikk på stumme bein, sa kusk Thor Borg etter seieren bak favoritten Danseur Rapide i V5-1. Men de stumme beina holdt; knapt foran godt spurtende Nozler og en positiv Buvet.  

'' I stallmannsløpet (V5-2) var 29-oddseren Martin De Prelong sterkest til slutt. Kusk Morten A. Pedersen var redd han hadde gått for tidlig, men det var ingen fare. Seieren ble klar.

Utbetaling:
7 rette: kr. 24.989.-
6. rette: kr. 184.-
5. rette: kr. 17.- 

(kilde NR v. Tom W. Johannessen)

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V5 og V86 Sverige onsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V75 Bonus og V5 Bjerke onsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com