Minimize

 


 Print   
 
Login


 

 


Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

  

Current Articles | Categories | Search

Saturday, November 30, 2013
F.X. Pips er så klok
By jao @ 7:00 PM :: 4312 Views :: Referat
 

- X.F. Pips er bare rågod, sier Frode Husbyn.

 

 

F.X. Pips fikk en fin start og travet i andre par utvendig rundt den første svingen. Ut på langsiden ble hun lagt i angrep og kort tid etterpå var hun å finne i tet. Siden var hun overlegen. Frode Husbyn skrudde opp farten rundt den siste svingen. De siste 50 meterne satt Frode Husbyn og vinket til publikum.
- Hun er rett og slett fantastisk. Det som kjennetegner denne hoppa er hennes klokskap. Hun er utrolig klok! I tillegg får hun utrolig mye oppmerksomhet. Hver kveld står jeg og stryker henne på halsen en halvtimes tid. Dette setter hun pris på, og gir tilbake til meg ved å være fantastisk i løpsbanen. I dag kjørte jeg henne i amerikanervogn. Det slo positivt ut. Nå blir den neste starten på Bjerke den 21. desember. Da er det snakk om finaler, sa en strålende glad Frode Husbyn.
Frode Husbyn hadde en fantastisk dag på Leangen. Han kusket to hester. Begge vant! Disse to var Creek's Brave og F.X. Pips.
- Ikke rart jeg føler meg som en konge, sa Frode Husbyn med et stort smil om munnen.

Overraskelse
Røyns Kasper sikret seg teten. Fikk en liten trykk av Lykkje Svarten ut av den første svingen, men Ragnar Fremstad var ikke interessert i å slippe. Siden svarte han opp alt og alle. Vant sikkert. Gylden Knut angrep fra fjerde par utvendig runden igjen. Han kom ned utvendig for lederen mot den siste svingen. Han klarte imidlertid aldri å true denne ordentlig. Husankongen travet i ryggen til Gylden Knut hele veien. Var sliten på slutten. Rappo galopperte seg bort med en gang.
- Jeg er ikke så overrasket som spillerne. Det er snakk om en god hest. Jeg skulle egentlig ha meldt hesten for en uke siden, men han fungerte ikke i et hurtigarbeide. Grunnen til det var at han hadde mistet en sko. Jeg merket ikke det med en gang. Derfor ventet jeg til dette løpet. Det var veldig bra, sa en glad Ragnar Fremstad.
Røyns Kasper var et åttende valg i V75-spillet.
V75 verdi: 125 kroner.

Vant lett
Favoritten Remee La Marc fikk en fin start og travet som tredjehest rundt den første svingen. Angrep for fullt ut av svingen og var å finne i tet to runder fra mål. Vidar Hop skrudde opp farten nedover den siste bortre langsiden. Fikk straks noen lengder ned til de andre. Vant meget lett. Muskelmann G.T. og Crazy News avsluttet fint til andre og tredjeplass. Leonas Yannic var ikke god nok for dagen.
- Jeg dro av skoene og tenkte å kjøre skoløs, men ombestemte meg og slo de på igjen. Det var grov grus på Leangen i dag. Jeg tror det var et smart trekk. Denne hesten har vært et eventyr. Nå blir det ei treningspause, sa treneren Lars Magne Søvik.
V75 verdi: 189 kroner.

Remee La Marc har hatt en fantastisk sesong.

DNTs høstfinale
Favoritten Lome Gant galopperte med en gang. Han gjentok galoppen senere også. Junifaks fikk en flott start og var å finne i tet etter 500 meter. Siden hadde Hans Chr. Holm full kontroll. Bleke Huldra ble tredje etter to galopper underveis. Faste Viking ble toer etter et løp i rygg på vinneren. Førstepremien var på hele 100.000 kroner.
- Junifaks var ikke så fin i oppvarmingen. Derfor masserte jeg ham mye og jobbet generelt mye med hesten. Når han kom ut i defileringen så jeg at det var en helt annen hest. Junifaks har vært god helt siden han var to år gammel. Jeg mener vi har matchet ham rett. Jeg tror Junifaks er en av dem som kan ta opp kampen mot Lannem Silje til neste år, sa treneren Lars O. Romtveit.
- Junifaks vokser en klasse i tet. Jeg var derfor svært fornøyd, da vi fikk teten tidlig. Dette er en meget god tre-åring, sa kusken Hans Chr. Holm.
V75 verdi: 2 738 kroner.

Junifaks vant DNTs høstfinale.

Perfekt løp
Kai Johansen serverte Super Com et perfekt løp i andre par utvendig. På den siste langsiden angrep han for fullt. Super Com tok seg fort frem til ledende Pearl Princess. Super Com koblet grepet og vant lett. Favoritten Ultimate Rock hadde ikke dagen og ville ikke ta i for fullt.
- Jeg var skeptisk på forhånd. Det er aldri lett å stå i andre rekke over sprint. Han kom imidlertid flott til i andre par utvendig, og vant lett. Han har blitt operert i begge fram knærne og vi har brukt veldig lang tid på ham. Jeg må berømme både stalljenta og eierne som har vært tålmodige, sa treneren Kjetil Helgestad.
- Ulimate Rock ville ikke ta i for fullt. Jeg manet på ham, men han ville ikke, sa en skuffet Hans Chr. Holm.
V75 verdi: 5 909 kroner.

Endelig seier
Golden Feline
 hadde aldri vunnet løp før V75-6. - Det tror jeg bare er tilfeldigheter, sa treneren Anders L. Wolden før løpet. Han fikk helt rett. På oppløpet avsluttet Golden Feline strålende og var sikker vinner i mål. Chocolatique overtok teten runden igjen, men skuffet ved å gi seg mye på oppløpet.
- Hun er ikke i form. Nå blir det pause, sa kusken Gunnar Austevoll.
- Absolutt en fortjent seier. Det ble et helt perfekt løp. Hans Chr. Holm kjørte et perfekt løp. Golden Feline er ei sterk hoppe, som alt i alt er ei topp hoppe. Muligens kommer vi til å prøve oss i Frankrike, sa trener Anders L. Wolden.
Det er TV2 kjendis Morten Langli som eier hoppa.
V75 verdi: 29 549 kroner.

Spesielt løp
Elmer var å finne i tet etter 500 meter. Han stakk ifra feltet med en gang og ledet på det meste med 50 meter. På opløpet var det slutt på kreftene og han galopperte som meget sliten. Favoritten Norheim Jærv satt i andre par utvendig. Midt i den nest siste svingen tok han opp jakten på rømlingen. Norheim Jærv nærmet seg meter for meter, og på oppløpet var han fremst. Fine avslutninger av både Moe Svarten og Pondus.
- Elmer var hissig, og jeg regnet med at han skulle bli sliten til slutt. Jeg ville ikke være med på det tempoet. Nå har Norheim Jærv funnet tilbake til toppformen, og da blir det seirer, sa Tom Erik Solberg.
- Elmer ble for hissig, og jeg måtte la ham gå. Han mistet aksjonen til slutt, sa Per Oleg Midtfjeld.

V75 utbetaling:
7 rette: 36 493 kroner
6 rette: 210 kroner
5 rette: 18 kroner.

(kilde NR v. Erik Håkonsen)

 

 

 

Veien til gevinstene: Minimize

 

V4,V5 og V64 Sverige torsdag:   

Datahorse formtall er på plass    

V5 Drammen, samt V65 m. V5 Klosterskogen torsdag:

Datahorse formtall er på plass  

 

 

 

 Print   
Hvordan kjøpe tips: Minimize

 

Info. vedr. kjøp av tips:

Her på Tipstorget trenger man ikke å være medlem eller logge inn - som medlem - for å kjøpe tips.

Alt du trenger er en bruker-konto.  Det tar det bare max ca 4 minutter å ordne det. Deretter kan du betale med kort eller PayPal  Gå inn på Datahorse sin side her på tipstorget for nærmere informasjon.

Tipsene blir altså lastet ned til din PC i pdf-format. Du må derfor ha gratisprogrammet Acrobat Reader installert på din PC.  Der kan du lese, lagre og skrive ut tipset. (red)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
Info: Minimize

 

Tidsfrister for levering av spill - oppdatert 21.5.2016:

V76-1 onsdager kl. 19:00 

V65 på hverdager:

V65-1 kl. 18:50

V5-1 kl- 19:58  DD-1 kl. 20:2

Lunsj-travet nye tider fra 5.4. 2018:

11:30: 1.løp/V5-1
11:48: 2.løp/V5-2
12:01: 3.løp/V5-3
12.14: 4.løp/V5-4/DD-1
12:27: 5.løp/V5-5/DD-2

 


V64 i Sverige 19:25 på  hverdager - untatt onsdager.

DD  kl. 20:53

 


Spill til Sverige:
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag vil det alltid være mulig å spille V64 til løpene i Sverige.

Dessverre er det fremdeles lovlig med jackpot og reglene er som følger::
Blir det jackpot mandag, torsdag, fredag eller søndag, går jackpotten til neste V64-omgang i Sverige.
Blir det jackpot i Sverige på en tirsdag, går den norske andelen av jackpotten inn i V64-spillet på Bjerke onsdag. Blir det jackpot på Bjerke (eller en annen norsk bane) onsdag, overføres pengene til neste onsdagskjøring.
Når det er løp på Øvrevoll torsdag, blir det et unntak. Da blir det ikke spill til Sverige, men V65 og Dagens Dobbel til Øvrevoll og dobbel V5 på en norsk travbane.

 

Tipstorget søker nye tippere:
I og med at Trav365 nå har flyttet fra oss og selger tipsene sine på egen nettside, på Trav365.no – samt at Travkongen flyttet ut i mars, vil vi nå ta inn to nye tippere her på Tipstorget.

Foruten at vi vil ta inn to nye som skal tippe trav, kan også bli aktuelt å ta inn tips for galopp. fotball samt andre idretter.  

Når det gjelder travtips, søker vi først og fremst selvstendige tippere som ikke baserer seg på informasjon fra andre (trenere, kusker etc). Vi vil ha tippere som ser alle løp og gjør sine egne vurderinger.
Send en epost til tipstorget@gmail.com og be om nærmere informasjon vedr. betingelser etc.  Skriv også noen ord om egne meritter....

 

 

Dersom Tipstorgets nettsider er nede for en lengre periode - prøv da våre  reserveløsninger:.

Adressen er :

www.travwap.no/tipstorget

Snart vil det også bli satt opp en reserveside som vil være en kopi av Tipstorget på adressen 

www.tipstorget.info.

NB disse reserveløsningene vil ikke være oppdatert før hovedsiden er utilgjengelig igjen – om det skulle skje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotball-tips:

Det er fortiden ingen fotball-tips her på Tipstorget.

 

 NB! Dersom du opplever  at pdf-filene som lastes ned etter kjøp er skadet og ikke åpner seg, send oss info med ditt Payex-konto nummer, og filen du kjøpte blir sendt deg per epost. Send til tipstorget@gmail.com

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Print   

Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com