Login
Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

 Print   


 

 


http://www.absolutt-travtips.no/

 

 

Oppdatert - 13.07.2012 12.53

- På Färjestad sist ble det feil. Vi hektet hjul med en konkurrent, og jeg tror vi hadde kjempet om seieren uten insidenten. Jeg hadde uansett 1.21,6 de siste 600 metrene, og jeg syntes 11 Tord Viking i 5. løp/V75-2 fungerte veldig bra. Det kan bli tøft å hente igjen 5 Lome Brage, og jeg har respekt for 15 Frakast, men innerst inne tror jeg at vi skal kjempe helt i toppen om det bare klaffer litt med posisjonene, sier Kai Johansen – spent foran Tord Vikings niende start i år. Fem av de foregående har endt med seier. Årsbruttoen er allerede oppe i 277 159 kroner.
- 7 Hokseng Rypa i 8. løp/V75-5/V4-2 vant jeg med nest sist, mens det ble galopp i den siste starten. Jeg vet at hoppa er behandlet etter den siste starten og at hun skal trene fint, men fra tillegg mot bra hester er jeg fornøyd om det blir en ok premie, avrunder Kai Johansen

Oppdatert - 13.07.2012

Han satte norsk rekord i kvalifiseringen med knalltiden 1.11,7a/1609 meter. I finalen nøyde Viking Frecel seg med 1.13,5 for å utklassingsvinne Jarlsberg Grand Prix. Førstepremien lød på 300 000 kroner.

- 1 Viking Frecel er uten tvil den beste hesten jeg har trent. Han gjør alt jeg ber om og tar imot trening på en eksepsjonell måte. Han fikk et hurtigarbeid for ni dager siden, og aldri har han vært bedre, sa en rørt trener, Jan Kristian Waaler, etter at 4-årige Viking Frecel hadde vunnet både kvalifisering og finale av Jarlsberg Grand Prix og sikret seg 330 000 kroner. Dette var Vidar Hops fjerde seier i dette storløpet. Også han var naturlig nok kjempefornøyd:
- Først må jeg beklage til publikum at det ikke ble større tempo i finalen. Da måtte jeg bare kjøre for å vinne uten å tenke på tiden. I kvalifiseringen fikk han vist noe av hva som bor i ham da han satte norsk rekord på 1.11,7a/1609 meter. Det spørs om jeg ikke må si at dette er den beste norskfødte 4-åringen jeg har kjørt, og da inkluderer jeg Thai Tanic, smilte en glad Vidar Hop etter storløpsseier på hjemmebane.

Fra lederryggen haiket 2 Yankee's Photo med til annenplass, mens 5 C.C. Neo leverte en knallsterk avslutning fra tredje par utvendig til tredjeplass. 9 Illuminato Winner L. smøg med i tredje par innvendig til fjerdeplass, mens 3 Express Pepper holdt til femteplass etter reise utvendig for lederen.

Bør vinne :

V75 Jarlsberg: Slik lyder uttalelsen hos Peter Jensen fra Team Bo Westergaard angående My Happiness E.P sin sjanse til å vinne Jarlsberg Grand Prix hoppeavdelingen.

- Vi har brukt tiden og matchet 3 My Happiness E.P (V75-) forsiktig. Med tålmodige eiere har vi fått forme hesten som vi ville, og vi tenker langsiktig med denne hesten med Derby som hovedmålet. Hun var fin i forsøket der hun hadde et stykke fram rundt den siste svingen, men avgjorde løpet på enkelt vis. Hesten har trent fint i ettertid og virker å være på alvor mot toppformen. Løpet i kroppen sist har gjort godt, og det er mulig det blir halvstengt hodelag denne gangen. My Happiness E.P er på ingen måte avhengig av noe spesielt løpsopplegg, og har gått gode løp både i tet og rygger. Jeg synes hun bør vinne dette, og forstår spillerne som spiller My Happiness E.P banker lørdag, sier Peter Jensen som vurderer de øvrige stallhestene.

1.løp: - 2 Harpers Joker feilet da hesten stanget hodet i startvingen sist. Han kan være litt vanskelig å kjøre opp bak bilen, men Bo kjenner hesten veldig godt. Hesten er bra fra start og leder normalt denne supersprinten hele veien.

V5-1: - 8 Ann’s Kor T hadde fortjent en finalebillett etter innsatsen sist. Her står hun i et vanskelig spor, men vi setter trolig på helstengt hodelag og prøver litt på startsiden for å kjøre om en fremskutt posisjon. Med litt klaff underveis er hun ikke helt borte. Outsider.

V75-1/V5-3: - 11 Nougat Ås gjorde et kanonløp sist etter lang pause og avgjorde på klassen hans. Hesten har løp i kroppen nå, men står i et vanskelig startspor. Han er sterk og skal ikke avskrives helt i seierssammenheng. Har sett fin ut i trening etter løpet sist. En av flere som kan vinne.

V75-4: - 7 Photo Fantasy er i fin form. Hesten stod for en 1.10-åpning i Skive sist og fikk trykk fram til første 1000 meterne. Hun har ingen fordel av voltestart, men med god plass i volten tror jeg det går fint. Er på vei mot toppformen og er en outsider som bør på bongen.

V75-7: - 2 Gangster Advice har blitt preppet mot denne starten og har hatt en liten pause. Tidligere har han gått bra etter løpspause så der uroer meg ikke. Jeg synes han virker minst like fin som før seiersløpet på Leangen tredje sist. Det er en sterk og reell hest, men jeg er usikker på om han klarer å nå teten. Det er ikke snakk om noe galopprisiko, normalt sett. Jeg tror hesten kjemper langt framme og må strekes, avslutter Peter Jensen.

 

 

Han ble kalt mesterkusken, og er fortsatt en av norsk travsports mest kjente profiler. Ulf Thoresens bortgang for 20 år siden vakte meget stor oppsikt både nasjonalt og internasjonalt.

Søndag arrangeres Ulf Thoresens Minneløp.
- Jeg vant den første utgaven av løpet. En spesiell opplevelse. Året tidligere snakket jeg med Ulf, som gikk bort i forbindelse med sommertravet på Jarlsberg 11. juli i 1992.
Bjørn Garberg fra Trøndelag minnes travsportens mester som real, uhyre sosial og som verdens beste kusk.

Ulf Thoresen vant travløp i 14 land, styrte til seier i verdens største travløp The Hambletonian, og oppnådde 4018 triumfer på norske travbaner i sin korte, hektiske karriere. I tillegg kommer en rekke seiere på baner i utlandet.
I Norge er Thoresen mest husket for 10 landschampionater og all framgang med travstjernen Alm Svarten.

 
 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Print   
KJØP http://www.absolutt-travtips.no/ 
 

V65 – Bjerke 6.3 – ( 99 kr.)
 

 Husk vårt andelslag - <http://absolutt-travtips.no/andelslag-v75.html

V5 Leangen . Vi klinket inn 640.210,- på B spillet. Ingen ser mer løp live en vår mann der-)

Kjøp av tips foregår enkelt og greit med Payex-konto. En Payex konto kan du skaffe deg på under 5 minutter. Tipsene er i PDF-format og lastes ned til PC – eller åpner seg automatisk i din (obligatoriske ) Acrobat Reader.Skulle du være uheldig og noe går galt, sender du oss en epost ( se kontakt info) hvor du opplyser om ditt Payex kontonummer samt hvilket produkt du kjøpte.Dersom vi er tilstede når du sender eposten, sender vi deg gjerne tipsene til din epostadresse – eller alternativt blir pengene tilbakeført til din Payex-konto

Husk vi har fulle kommentarer og en komplett rank!!! her får du valuta for pengene!!  Tips uten kommentarer er lite verdt!!


 

 Print   
www.absolutt-travtips.no

 

 Leangen_Travebane

Ingen ser mer løp live på Leangen en vår mann!!

 

 
 
- Få i landet matcher våre tips fra vår hjemmebane Leangen.

- KASSA V5 Leangen  Vi klinket inn 640.210,- på B spillet. Ingen ser mer løp live en vår mann på Leangen!!

www.absolutt-travtips.no

Få i landet matcher dette!

Våre største gevinster i fjord:

V75 Klosterskogen – 1.726.852,-

V75 Biri - 967.874,-

V75 Momarken - 629.165,-

V5 Leangen - 640.210,-

V5 Drammen – 302.411,-

V5 Drammen 158.820,-

 Print   
Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com