Login
Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

 Print   
Kjøp Bets travtips her:

 


Kun rangering og spilleforslag:
Lunsj-V5 Bjerke 5.3 ( 85 kr.)


 

Kjøp av tips foregår enkelt og greit med Payex-konto. En Payex konto kan du skaffe deg på under 5 minutter. Tipsene er i PDF-format og lastes ned til PC – eller åpner seg automatisk i din (obligatoriske ) Acrobat Reader. Skulle du være uheldig og noe går galt, sender du oss en epost ( se kontakt info) hvor du opplyser om ditt Payex kontonummer samt hvilket produkt du kjøpte. Dersom vi er tilstede når du sender eposten, sender vi deg gjerne tipsene til din epostadresse – eller alternativt blir pengene tilbakeført til din Payex-konto

Innholdet som selges i regi av Tipstorget er vernet i henhold til lov om opphavsrett samt markedsføringsloven. Ulovlig kopiering,distribusjon og videresalg vil bli forfulgt rettslig.


 

 Print   
Bets

LUNSJTIPS TIL BJERKE 05/03:

V5-1: Har vist fine takter nå og står fint til for anledningen, må regnes på alle kuponger i dag!!

V5-2: Strålte virkelig i et løp her for litt siden, med ytterligere fremgang nå så bør dette blir en klar seier!!

V5-3: Forutsetningene er fine for dagen og hesten har kapasitet som er god nok mot disse, skal krysses nå!!

V5-4: En åpen poengjakt venter, og et spennende objekt dukker opp, gå ikke glipp av denne!!

V5-5: Punk blir dagens største favoritt, men er den egentlig noen banker, jeg har sjekket denne næmere!!

 

V75-TREFF PÅ LEANGEN 24/01:
Kr 29.405 innspilt!
Det ble fullklaff og syv rette i V75-spillet denne lørdagen. Dagens hovedbanker var på annetvalget Gikling Lomeo som vant sikkert, dessuten var annetvalget Strong Forte i siste avdelingen et klart objekt for dagen. Totalt hadde forslaget 1x7rette, 24x6rette og 227x5rette, tilsammen 29.405kr i utbetaling!!
 
**********************************************************

 

TOK JOKERPOTTEN OG VANT OVER 24.300.000KR PÅ V75 !!
Lørdag den 3.okt-09 vant en Porsgrunns-mann over 24 millioner i V75 ved å være alene om å ha 7rette i V75-spillet, til www.rikstoto.no uttaler mannen:
Jeg følger godt med på hjemmesidene til Norsk Rikstoto, og jeg liker helst å spille via Internett. Det er en bra løsning, fortsetter Porsgrunn-mannen - som retter en stor takk til en fra samme by:
- Jon Ole Bakken står bak noen svært gode tips som heter Bets-tipsene. Det var takket være ham at jeg klarte å velge Flyti som utgangshest, så han skal ha en stor del av æren for at det ble full pott - selv om han bommet på valg av banker. Dette blir en dag jeg aldri glemmer, jubler Porsgrunn-mannen.
 
 
V75 BERGEN  20/05-06:
Kr 1.673.302 innspilt!
Denne lørdagen ble en virkelig festdag for mine kunder, V75 forslaget satt klokkerent til en solid millionutbetaling på kr 1.673.302!!
 
 
ER DU PÅ BLAKKEN? –RING JON OLE BAKKEN!!
 

 

 Print   


 


 

 


Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com