Login
Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

 Print   
Kjøp Bets travtips her:

 
Lunsj-V5 Bjerke 3.5 ( 85 kr.)


Kjøp av tips foregår enkelt og greit med Payex-konto. En Payex konto kan du skaffe deg på under 5 minutter. Tipsene er i PDF-format og lastes ned til PC – eller åpner seg automatisk i din (obligatoriske ) Acrobat Reader. Skulle du være uheldig og noe går galt, sender du oss en epost ( se kontakt info) hvor du opplyser om ditt Payex kontonummer samt hvilket produkt du kjøpte. Dersom vi er tilstede når du sender eposten, sender vi deg gjerne tipsene til din epostadresse – eller alternativt blir pengene tilbakeført til din Payex-konto

Innholdet som selges i regi av Tipstorget er vernet i henhold til lov om opphavsrett samt markedsføringsloven. Ulovlig kopiering,distribusjon og videresalg vil bli forfulgt rettslig.


 

 Print   
Bets
TIPSENE TIL ÅBY 30/04 ER KLARE:
 
Felles V75 med Sverige i dag, det betyr en pott på hele 90 millioner som venter!!
 
V75-1: Det ble ikke seier sist, men dag er forutsetningene meget bedre, er dessuten også meget rask fra start og kan gi hodebry for den store favoritten!!
 
V75-2: Er nok ikke den aller beste hesten i feltet, men pass på, i dag står den så fint og interessant til at den fort vekk vinner alikevel!!
 
V75-3: En tøff oppgave venter her, mitt objekt har virkelig funnet en fin form nå og står veldig fint til!!
 
V75-4: Gav et meget solid inntrykk sist gang og jeg har meget god tro i dag, vi klinker til med en spennende banker for dagen!!
 
V75-5: Er en meget kapabel hest som har en flott oppgave på papiret her, strekes på absolutt alle kuponger!!
 
V75-6: Dagens hovedløp står på menyen, jeg har det hele ganske klart foran meg og vi smyger lett igjennom løpet på en enkel måte!!
 
V75-7: Storfavoritten kan vinne, men vær litt på vakt her, det er også nå de store pengene skal deles ut, gå ikke glipp av dette!!

 

 

V75-TREFF PÅ BJERKE 16/04:
Kr 54.058 innspilt!
En meget vanskelig V75-rebus ble fasiten denne omgangen hvor tilslutt ingen klarte 7 riktige. Min hovedbanker Support Justice tapte med nese, dog satt mine to andre bankere Bruno Di Quattro og SJS Victoria som de skulle. Begge forslagene gav 6 riktige og det store hadde i tillegg 32x5rette og det lille hadde  30x5rette, tilsammen 54.058kr innspilt!!

 


V65-TREFF PÅ BIRI 04/03:
Kr 40.025 innspilt!
Full treff på det store forslaget til kveldens V65-omgang, min banker på Grundsvold Loke vant med flere lengder. Dagens store overraskelse var sjettevalget Mohita, den var med på alle bonger og sørget for en fin utbetaling til slutt, foruten 6rette ble det 25x5rette, totalt 40.025kr!!

 

FULLTREFF PÅ V75-BJERKE 20/02:
Kr 206.618 innspilt!
For andre lørdagen på rad ble det maks klaff i V75-spillet, mine to bankere for dagen var Månprinsen AM og Elite BR var også de eneste favorittene som vant. I det siste løpet var det ellevtevalget Mymanyyouare som utløste en skikkelig storskrell, men denne fikk dere servert som sjettevalg og selvskreven på alle bonger. Foruten 7 rette, inneholdt forslaget 27x6rette og 286x5rette, totalt 206.618 kr !!

 


V75-TREFF PÅ FORUS 15/02:
Kr 51.157 innspilt!
Full pott på helgens V75-spill. Dagens største favoritt Whatsonflying varslet jeg klart i fra om at ikke var noen sikkert kort, men serverte et klart obs på tredjevalget Cantab GT som vant. I tillegg var jeg klar på at sjettevalget Rigelstom og femtevalget Ros Svarten var tidlige streker på alle kuponger! Med banker på Bruno Di Quattro så satt forslaget som det skulle med 7 riktige, samt 23x6rette og 217x5rette, totalt 51.157kr tilbake!!

 
 
**********************************************************
 
 
 
 
TOK JOKERPOTTEN OG VANT OVER 24.300.000KR PÅ V75 !!
Lørdag den 3.okt-09 vant en Porsgrunns-mann over 24 millioner i V75 ved å være alene om å ha 7rette i V75-spillet, til www.rikstoto.no uttaler mannen:
Jeg følger godt med på hjemmesidene til Norsk Rikstoto, og jeg liker helst å spille via Internett. Det er en bra løsning, fortsetter Porsgrunn-mannen - som retter en stor takk til en fra samme by:
- Jon Ole Bakken står bak noen svært gode tips som heter Bets-tipsene. Det var takket være ham at jeg klarte å velge Flyti som utgangshest, så han skal ha en stor del av æren for at det ble full pott - selv om han bommet på valg av banker. Dette blir en dag jeg aldri glemmer, jubler Porsgrunn-mannen.
 
 
V75 BERGEN  20/05-06:
Kr 1.673.302 innspilt!
Denne lørdagen ble en virkelig festdag for mine kunder, V75 forslaget satt klokkerent til en solid millionutbetaling på kr 1.673.302!!
 
 
ER DU PÅ BLAKKEN? –RING JON OLE BAKKEN!!
 

 

 Print   


 


 

 


Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com