Login
Trotter Database Minimize

 

Trotter databasen (tidligere Datasider)

 

Til datasider

Vi jobber også med– på sikt å få ferdig en sterkt forbedret utgave av basen hvor – også de svenske resultatene igjen – vil være på plass.

 Print   
Kjøp Bets travtips her:

 
Lunsj-V5 Bjerke 20.11 ( 85 kr.)


 

Kjøp av tips foregår enkelt og greit med Payex-konto. En Payex konto kan du skaffe deg på under 5 minutter. Tipsene er i PDF-format og lastes ned til PC – eller åpner seg automatisk i din (obligatoriske ) Acrobat Reader. Skulle du være uheldig og noe går galt, sender du oss en epost ( se kontakt info) hvor du opplyser om ditt Payex kontonummer samt hvilket produkt du kjøpte. Dersom vi er tilstede når du sender eposten, sender vi deg gjerne tipsene til din epostadresse – eller alternativt blir pengene tilbakeført til din Payex-konto

Innholdet som selges i regi av Tipstorget er vernet i henhold til lov om opphavsrett samt markedsføringsloven. Ulovlig kopiering,distribusjon og videresalg vil bli forfulgt rettslig.


 

 Print   
Bets

LUNSJTIPS TIL BJERKE 20/11:

V5-1: En gjeng med tilsynelatende ustabile hester møtes, mitt objekt her har vist den har mer en nok kapasitet mot disse og kan bli veldig skummel her!!

V5-2: Har en fin oppgave foran seg her og blir ikke alt feil underveis så vinner denne fort vekk lett!!

V5-3: Et åpent hoppeløp for mange, lavt grunnlag gjør dette løpet skummelt, men obs, det er nemlig en hest her som skal bli virkelig interessant å se nå!!

V5-4: En tilsynelatende rotete poengjakt venter, men etter en grundig analyse så har jeg et klart objekt her, gå ikke glipp av denne!!

V5-5: Kommer ut igjen etter en liten pause, har en fin oppgave foran seg og er en hest som overhodet ikke må glemmes!!

 

V65TREFF PÅ BIRI 14/11:
Kr 51.258 innspilt!
Den store folkebankeren Horgen Vera var ingen banker for dagen og det stemte, dessuten var storfavoritten Max Martini i siste avdeling i klar fare. Både det store og det lille forslaget satt  som spikret, med henholdsvis 26.929kr og 24.329kr innspilt, tilsammen 51.258kr!!

 

LUNSJTREFF PÅ BJERKE 13/11:
Kr 11.784 innspilt!
Dagens største favoritt i Haugs Tornado ble klart varslet for at jeg langt i fra var noe seierssikker på, og når et at sistevalgene på Kagge Lina ble ropt opp hadde svært mange kuponger røket ut. Med femtevalget Zing i siste avdelingen så stoppet utbetalingen på pene 11.784kr tilbake!!


FULLTREFF PÅ BIRI 04/04:
Kr 147.259 innspilt!
En strålende treff på V65-spillet denne fredagen på Biri. Min banker på annetvalget Hvindjerven var som forventet sterk for dagen, åttendevalget Miss Fairytale var også et selvskrevent kryss i et meget åpent løp, dessuten ble det servert en klar advarsel mot å bruke favoritten Kap Tulla som banker for dagen. Forslaget stod igjen med alle hestene før siste avdeling og en verdi på over 87.000 kr. Men annetvalget vant til slutt (mitt førstevalg) og forslaget gav 1x6 rette og 31x5rette, totalt: 147.259kr innspilt!!
 
**********************************************************
  
NOK ET ÅR MED OVERSKUDD I 2012:
Igjen ble det overskudd på forslagene levert på denne tipstjenesten,
totalt sett for 2012 ble det 248.318kr i netto pluss!!
-De store forslagene spilte inn et overskudd på kr: 245.995
-De lille forslagene spilte inn et overskudd på kr: 2.323 
 
 
SOLID OVERSKUDD PÅ BETS-TIPSENE FOR 2011:
Regnskapene og tallene for 2011 er nå klare og summert opp,
totalt gikk alle forslagene tilsammen med
et overskudd på pene 796.690kr!!
-De store forslagene spilte inn et overskudd på kr: 361.757
-De små forslagene spilte inn et overskudd på kr: 435.305!!
 
  
****************************************
 
 
TOK JOKERPOTTEN OG VANT OVER 24.300.000KR PÅ V75 !!
Lørdag den 3.okt-09 vant en Porsgrunns-mann over 24 millioner i V75 ved å være alene om å ha 7rette i V75-spillet, til www.rikstoto.no uttaler mannen:
Jeg følger godt med på hjemmesidene til Norsk Rikstoto, og jeg liker helst å spille via Internett. Det er en bra løsning, fortsetter Porsgrunn-mannen - som retter en stor takk til en fra samme by:
- Jon Ole Bakken står bak noen svært gode tips som heter Bets-tipsene. Det var takket være ham at jeg klarte å velge Flyti som utgangshest, så han skal ha en stor del av æren for at det ble full pott - selv om han bommet på valg av banker. Dette blir en dag jeg aldri glemmer, jubler Porsgrunn-mannen.
 
 
V75 BERGEN  20/05-06:
Kr 1.673.302 innspilt!
Denne lørdagen ble en virkelig festdag for mine kunder, V75 forslaget satt klokkerent til en solid millionutbetaling på kr 1.673.302!!
 
 
ER DU PÅ BLAKKEN? –RING JON OLE BAKKEN!!
 

 

 Print   


 


 

 


Copyright 2014 by Tipstorget   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use    Skin Designed By Alldnnskins.com